Όλα μας τα προϊόντα παρασκευάζονται στο εργαστήριο μας με την πιο ασφαλή τεχνολογία και μέθοδο. Οι χυμοί μας είναι 100% φυσικοί χωρίς προσθήκη ζάχαρης, πρόσθετων ή υποκατάστατών της καθώς και συντηρητικών, αφού περιλαμβάνουν μόνο το φρούτο και τα φυσικά του σάκχαρα. Οι μαρμελάδες μας είναι χειροποίητες και 100% φυσικές και παρασκευάζονται χωρίς προσθήκη ζάχαρης, πρόσθετων ή υποκατάστατών της, περιλαμβάνοντας μόνο το φρούτο και τα φυσικά του σάκχαρα και αγνό ανθόμελο Σερραίων παραγωγών.

Οι χυμοί μας διατίθενται σε ειδικές συσκευασίες ασκού χωρητικότητας 1,5 και 3 λίτρων και φέρουν ειδικό βρυσάκι για ευκολία στην κατανάλωση. Οι συσκευασίες αυτές, αποτρέπουν την είσοδο αέρα και την αλλοίωση του περιεχομένου και διατηρούνται εφόσον δεν ανοιχτούν, σε σκιερό και δροσερό μέρος μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης, ενώ σε περίπτωση που ανοιχτούν στο ψυγείο για χρονικό διάστημα ενός μήνα.

Τα προϊόντα μας είναι ιδανικά για όσους ακολουθούν αυστηρή διατροφή χωρίς ζάχαρη (αρκεί να μπορούν να καταναλώσουν μέλι), για όσους προσέχουν τη διατροφή τους ή κάνουν δίαιτα, για χορτοφάγους, καθώς και για πολυάσχολους γονείς που θέλουν να δώσουν κάτι θρεπτικό στα παιδιά τους για πρωινό.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις ενεργές προσφορές μας ακολουθώντας μας στους λογαριασμούς μας στα social media:

Η Σερραία προσφέρει και τιμές χονδρικής.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected], στο (030) 232 132 1386 η στο (030) 697 643 4981

Αποστολές γίνονται σε όλη την Επικράτεια. Το κόστος των μεταφορικών είναι 2,00€ για τη χερσαία Ελλάδα και 3,00€ για τα νησιά και τις απομακρυσμένες περιοχές.

Υπάρχουν δύο τρόποι εξόφλησης της παραγγελίας σας: Είτε με αντικαταβολή και πρόσθετη χρέωση 1,00€, είτε μέσω τραπέζης σε λογαριασμό της Alpha Bank η τράπεζα Πειραιώς χωρίς πρόσθετη χρέωση.

Οι ηλεκτρονικές μας παραγγελίες εκτελούνται με σειρά χρονικής προτεραιότητας. Η παραγγελία σας θα έρθει στην πόρτα σας σε χρονικό διάστημα 3-5 ημερών.

Ως εταιρία δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο αμπαλάζ των προϊόντων, λόγω της ευαισθησίας τους. Σε περίπτωση παραλαβής από μέρους σας προϊόντος μας που έχει υποστεί φθορά κατά τη μεταφορά, παρακαλούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας με email στο [email protected].